Sponzoring

Vážení organizátoři, jsme rádi, že jste si pro Vaši akci vybrali jako sponzora společnost Dibaq a.s. a její produktovou značku Fitmin. Proto, aby naše spolupráce byla úspěšná a vedla k oboustranné spokojenosti, Vám zasíláme pravidla, která se při akci sponzorované naší společností zavazujete dodržovat. V případě dotazů či jakýchkoli nejasností, se na mě neváhejte obrátit. Níže naleznete pravidla, která se zavazujete dodržet při akci sponzorované společností Dibaq a.s..

I.Uvedení sponzora - značka Fitmin

na tištěných či elektronických pozvánkách, plakátech, letácích či propozicích - na webových stránkách (klubu, organizace, či přímo konkrétní akce). Možnosti uvedení: - písemná forma o -„ Sponzorem (akce, závodu, výstavy,…) je Fitmin, značka výživových programů pro psy, kočky a koně.“ - grafická forma (podklady jsou zasílány společně s pravidly sponzoringu) o logo značky Fitmin o banner značky Fitmin na webové stránky o inzerce značky Fitmin (např. do zpravodajů, katalogů výstav apod.).

II.Výběr místa a termínu předání sponzoringu

Sponzoring zavážíme do prodejen naší distribuční sítě, která ve Vašem okolí prodává produkty společnosti Dibaq a.s.. Co je potřeba z Vaší strany před návozem sponzoringu udělat: - najít si vhodnou prodejnu uvedenou na našem webu (http://www.fitmin.cz/kontakty/prodejci-fitmin.html nebo http://www.dibaq.cz/shops) - domluvit si s obsluhou možnost přebrání sponzoringu v jejich prodejně - domluvit se s obsluhou na termínu návozu (nejvhodnější je termín 7-14 dní před akcí) - vše oznámit na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky 773 796 529, 460 000 164

III. Umístění reklamního banneru v místě konání akce

Každá akce musí být výrazně označena minimálně jedním reklamním bannerem se značkou Fitmin. Banner musí být umístěn na dobře viditelném, atraktivním místě (frekvence závodníků/diváků, strategické místo pro pořizování fotodokumentace, př. stupně vítězů, kolbiště apod.). Reklamní banner se organizátor zavazuje vrátit ihned po skončení akce, a to jedním z následujících způsobů: a) zpět do prodejny, kde proběhlo předání sponzoringu (označit cedulkou „Dibaq a.s. – kancelář marketingu“). Domluvte se s obsluhou, aby ho při nejbližší příležitosti předala našemu řidiči či obchodními zástupci b) poslat poštou na adresu naší společnosti: Dibaq a.s., Helvíkovice 90, Žamberk, 564 01. Před odevzdáním banneru z něj odstraňte hrubé nečistoty a srolujte ho (nepřekládat!).

IV.Organizátor se zavazuje nejpozději do 3 týdnů po skončení akce zaslat:

odkaz na webové stránky, kde jsme uvedeni jako sponzoři - důstojnou zprávu o akci, která se lze dále publikovat (případně odkaz, kde je možno zprávu stáhnout). Ve zprávě by měly zaznít informace o průběhu akce, počtu účastníků, jaký měla akce ohlas, jak se celkově akce vydařila. Spolu se zprávou zašlete i fotografie z akce. - fotografie (zasláním fotografií a zpráv souhlasíte s jejich využitím společností Dibaq a.s. k propagačním účelům) - propagační materiály uvedené v bodě 1. (elektronická forma).&lt

Výše uvedené materiály zašlete e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu naší společnosti: Dibaq a.s., Helvíkovice 90, Žamberk, 564 01.

V.Uvedení sponzora značka Fitmin

Upoutávka před akcí / prezentace po akci - prostřednictvím fotografií a článku, kde je patrný sponzoring naší společnosti. Možnosti prezentace: - z kynologických médií spolupracujeme s časopisem Psí sporty a Pes přítel člověka. S redakcemi těchto dvou časopisů je předběžně domluveno uveřejňování zpráv z Vašich akcí, jejich základem by ale měly být hezké fotky a kvalitní obsah. Kontakty na redakce jsou následující: o Psí sporty – Beata Štýbrová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. resp. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. o Pes přítel člověka – PaedDr. Lenka Černá, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - na internetových stránkách. Na uveřejněnou prezentaci upozorněte e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

VI.Možnost sponzoringu v dalším roce

Dodržování výše uvedených pravidel je předpokladem pro spolupráci v dalších letech. Zaměření sponzoringu je obměňováno každým rokem tak, aby co nejlépe korespondovalo s marketingovou strategií na dané období. Žádost o sponzoring je tedy vhodné posílat koncem nebo začátkem roku (prosinec – únor), kdy se vytváří seznam akcí, které v daném roce podpoříme. V případě, že Vaše akce bude v souladu s marketingovou strategií, bude možné ji podpořit a společně se domluvíme na podobě sponzoringu. Pokud zašlete žádost až v průběhu roku (např. 2 měsíce před akcí), mohlo by se stát, že už budou prostředky na sponzoring v daném měsíci rozděleny a Vaši akci tak nebudeme moci podpořit. Děkujeme za akceptaci výše uvedených pravidel a těšíme se na úspěšnou a dlouhodobou spolupráci.

Eliška Skalická Dibaq a.s. Helvíkovice 90 CZ-564 01 Žamberk www.dibaq.cz  www.fitmin.cz  +420 773 796 529 f. +420 460 000 164

Titul MR v pasení ČR

2014. Miroslav Koško pes Nick Miveko
2.místo Martin Maček pes Mirk Miveko,3.místo Michal Jindra Quinto Miveko.Závod se běžel v Rakousích
2013 Miroslav Koško pes Glen
2.místo Miroslav Koško pes Nick,3 místo Petr Kryštof pes Skip.Závod se běžel v Rakousích.